vodoprovod

За нас

Екипът на Отопление Водопровод работи в сферата на отоплителните инсталации от 1989г. Изпълнили сме множество обекти, сред тях хотели, жилищни сгради, Молове, промишлени помещения, авто сервизи,еднофамилни и многофамилни жилища. Предлагаме новаторски решения съчетани с изпитани технологии.
Материалите предлагани от нас, са на доказали своята ефективност и качество производители, като GiacominiOertli,Pipelife,Termomax и др., отговарящи на всички европейски стандарти за качество.Фирмата предлага гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Разполагаме с необходимата техника и ресурси за изпълнението и въвеждането в експолатация на обекти от всякакъв тип.

 

giacomini
Цялостно решение за еднофамилна къща, съчетание на подово с радиаторно отопление. Газов котел комбиниран с соларни панели ( соларна станция) също така термо помпа в 2 варианта с използване на земя и водоем за затопляне и охлаждане през лятото. Активни стени и таван, за луксозна климатизация, без негативите на конвенционалните климатици. Възможност за заместване на газовия котел с котел на пелети и/или твърдо гориво.

Правилно изградената и проектирана инсталация е гаранция за изключително ниски разходи на енергия, като и комфортен начин на живот.
hotel orlovets
Басейн в пет звезден хотел , комбинация от радиаторно и подово отопление